Kemianteollisuus ry tekee mielellään yhteistyötä oppilaitoksien ja opettajien kanssa. Yhdessä Teknologiateollisuuden ja Metsäteollisuuden kanssa olemme muun muassa järjestäneet opokoulutuksia vientiliittojen osaamistarpeiden ja yritysten näkökulmasta.

Opinto-ohjaajien lisäksi meille tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat luonnontieteiden, matematiikan sekä tekniikan opettajat. Arvostamme työtänne Suomen LUMA-osaamisen takaamiseksi. Olethan yhteydessä osaamisen ja vetovoiman asiantuntijoihimme, mikäli haluat keskustella lisää tai ehdottaa yhteistyötä — peruskoulusta korkeakouluihin!

Lisätietoja:

Hanna Hyyryläinen                                                                                     
Asiantuntija, Osaaminen ja vetovoima                                                        
Kemianteollisuuden vetovoimatyö ja oppilaitosyhteistyö                  
Puh. +358 44 296 3394                                                                  
[email protected]

 

                       

Anni Siltanen
Johtava asiantuntija, Osaaminen ja vetovoima   
LUMA, osaaminen, koulutuspolitiikka, digitalisaatio
Puh. +358 44 562 5991
[email protected]

karuselli4.png

Maailmaa muuttavia töitä

Kemianteollisuus on yksi Suomen tärkeimmistä teollisuuden aloista. Tarjolla on maailmaa muuttava työelämä, joilla ratkaistaan niin arjen kuin maapallon haasteita. Olipa kyseessä ilmastonmuutoksen hillitsemiseminen, puhtaan juomaveden saatavuus tai rokotekehitys, on kemia mukana niin arjen kuin koko maapallon ratkaisuissa. Suoraan kemianteollisuuden yrityksissä työskentelee 34 000 suomalaista, välillisesti ja tulovaikutusten kautta puolestaan lähes 100 000 suomalaista. Kyseessä on monipuolinen ja globaali vientiala, joka tarvitsee jatkuvasti uusia osaajia.