Kutsu kemian asiantuntija mukaan oppitunnille! 

Kemianteollisuuden kirjo on laaja. Meiltä löytyy asiantuntijoita, päällikköjä, johtajia, tutkijoita sekä muita kemianteollisuuden ammattilaisia. Mitä jos tilaisit jonkun meistä puhumaan oppitunnillesi joko etäyhteydellä tai fyysisesti?

Työelämää ja hyvää kemiaa oppitunneille?

Kokeilemme vuonna 2021 kemianteollisuuden puhujaverkostoa: voit tilata kemian asiantuntijan tai Nuori kemia -panelistimme yläkoulun, ammatillisen oppilaitoksen tai lukion oppitunnille kertomaan kemianteollisuudesta, hiilineutraalista kemiasta tai tulevaisuuden osaajatarpeistamme. Miten kemia liittyy arkipäiväämme ja miten kemian avulla voi pelastaa maailmaa? Asiantuntemuksemme sopii erinomaisesti niin opinto-ohjaukseen tai luonnontieteiden opintokokonaisuuksissa hyödynnettäväksi.

Tilauslomake täällä. 

Alakouluille kouluvierailun voi tilata Maailmanpelastuspeli-hankkeemme kautta, jonka vierailujen toteuttajana on Nuorten Akatemia.

karuselli4.png

Maailmaa muuttavia töitä

Kemianteollisuus on yksi Suomen tärkeimmistä teollisuuden aloista. Tarjolla on maailmaa muuttava työelämä, joilla ratkaistaan niin arjen kuin maapallon haasteita. Olipa kyseessä ilmastonmuutoksen hillitsemiseminen, puhtaan juomaveden saatavuus tai rokotekehitys, on kemia mukana niin arjen kuin koko maapallon ratkaisuissa. Suoraan kemianteollisuuden yrityksissä työskentelee 34 000 suomalaista, välillisesti ja tulovaikutusten kautta puolestaan lähes 100 000 suomalaista. Kyseessä on monipuolinen ja globaali vientiala, joka tarvitsee jatkuvasti uusia osaajia.