Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinto

Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinto on tunnustus esimerkillisestä turvallisuustyöstä. Palkinto kannustaa tavoitteelliseen turvallisuustyöhön, parempiin tuloksiin ja hyvien käytäntöjen jakamiseen. Turvallisuuspalkinnossa on oma oppilaitossarja, johon voivat osallistua oppilaitokset sekä toiselta asteelta että korkea-asteelta.

Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnon hakemusten arvioinnin perustana on oppilaitoksen kehityshanke, hyvä käytäntö tai tuloksellinen toimintatapa. Samoin arvioinnissa otetaan huomioon turvallisuustason kehitys.

Ilmoitamme tällä sivustolla, kun turvallisuuspalkintohaku seuraavan kerran avataan.

karuselli4.png

Maailmaa muuttavia töitä

Kemianteollisuus on yksi Suomen tärkeimmistä teollisuuden aloista. Tarjolla on maailmaa muuttava työelämä, joilla ratkaistaan niin arjen kuin maapallon haasteita. Olipa kyseessä ilmastonmuutoksen hillitsemiseminen, puhtaan juomaveden saatavuus tai rokotekehitys, on kemia mukana niin arjen kuin koko maapallon ratkaisuissa. Suoraan kemianteollisuuden yrityksissä työskentelee 34 000 suomalaista, välillisesti ja tulovaikutusten kautta puolestaan lähes 100 000 suomalaista. Kyseessä on monipuolinen ja globaali vientiala, joka tarvitsee jatkuvasti uusia osaajia.